Esteban Alvardo'dan Trabzonspor açıklaması

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Az Alkmaar’ın kalecisi Esteban Alvardo ile anlaşma sağlamak üzere iken 26 yaşındaki kaleci ülkesinde gazetelere vermiş olduğu söyleyişi de transfer girişimini doğrularken henüz kesin bir transfer olmadığını belirtti. A

Esteban Alvardo'dan Trabzonspor açıklaması

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Az Alkmaar’ın kalecisi Esteban Alvardo ile anlaşma sağlamak üzere iken 26 yaşındaki kaleci ülkesinde gazetelere vermiş olduğu söyleyişi de transfer girişimini doğrularken henüz kesin bir transfer olmadığını belirtti. Alvardo, “ Türkiye’den bana karşı bir ilgi var. Şu adan beni izliyorlar bende Trabzonspor hakkında bilgi toparlıyorum. Bu takımın dışında da benle görüşen kulüpler var.”dedi.

Henüz her şeyin netlik kazanamadığının altını çizen Alvardo, “ Şuanda her şey net değil. Kapalı da diye biliriz. Eğer kesin bir anlaşma sağlanırsa bundan spor camiasının haberi olur. Pazartesi netlik kazanacak.”ifadelerine yer verdi. Deneyimli kaleciye Portekiz’den de sıcak transfer tekliflerinin geldiği öne sürüldü. Bordo mavili kulübün ise transferi yarın KAP’a bildirmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler