Esteban 337 gün sonra formaya kavuşuyor

Trabzonspor'un Kosta Rikalı kalecisi Esteban, 337 gün sonra forma formaya kavuşuyor.

Esteban 337 gün sonra formaya kavuşuyor

Trabzonspor’un Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado, kaptan Onur'un kart cezalısı olduğu için Antalyaspor karşısında ligde 337 gün sonra forma giyebilecek.


Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda 8 maçta görev yapan ancak ligde forma şansı bulamayan kaleci Esteban, ligin 28’nci haftasında cumartesi günü oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında kart cezalısı Onur’un yokluğunda kaleyi devralırsa 337 günlük forma hasretine son verecek.

BU SEZON LİGDE İLK KEZ

Son olarak ligde 2015-16 sezonunun 34’üncü haftasında 19 Mayıs 2016 tarihinde oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyen Kosta Rikalı kaleci, bu sezon en son Ziraat Türkiye Kupası’nda 26 Ocak 2017’de Atiker Konyaspor ile oynanan grup maçında görev aldı. 2015-16 sezonunda bordo mavili takıma transfer olan 27 yaşındaki kaleci, Trabzonspor formasıyla 24 maça çıktı.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler