Eskişehirspor'un hedefindeki Trabzonsporlu!

Trabzonspor'da beklenen performansı bir türlü gösteremeyen İshak Doğan Eskişehirspor'un radarına girdi. Transfer döneminde 11 oyuncusu ile yollarını ayıran ve 11 oyuncu transfer eden Eskişehirspor son olarak Trabzonsporlu İshak Doğan'ı kadroya katmak isti

Eskişehirspor'un hedefindeki Trabzonsporlu!

Trabzonspor'da beklenen performansı bir türlü gösteremeyen İshak Doğan Eskişehirspor'un radarına girdi.

Transfer döneminde 11 oyuncusu ile yollarını ayıran ve 11 oyuncu transfer eden Eskişehirspor son olarak Trabzonsporlu İshak Doğan'ı kadroya katmak istiyor. İshak için Eskişehirspor'un Trabzonsporlu yöneticilerle görüşme halinde olduğu belirtildi.

Güçlü bir kadro oluşturmak için Teknik Direktör Samet Aybaba'nın izniyle öncelikle takımdan 11 oyuncu ile yollarını ayırdı. Ardından transfer çalışmalarına hız veren ekip, Jordi Figueras, Axel Meye, Kıvanç Karakaş, Murat Uçar, Anel Hadzic, Tornike Okriashvili, Vladyslav Kulach, İsmail Erdoğan, Mehmet Özcan, Dosa Junior ve son olarak da golcü futbolcu Jeremy Bokila ile anlaştı. Kırmızı-siyahlı takım transfer sezonunu Trabzonsporlu İshak Doğan'ı kadrosuna katarak sonlandırmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor