Eskişehirspor Trabzon'dan iki ismi istiyor ama...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Trabzonspor'dan istedikleri iki ismi açıkladı   Aybaba, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Eskişehir Şubesi tarafından bir restoranda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yaklaşık 3 aydır transfer içi

Eskişehirspor Trabzon'dan iki ismi istiyor ama...
Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Trabzonspor'dan istedikleri iki ismi açıkladı
 
Aybaba, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Eskişehir Şubesi tarafından bir restoranda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yaklaşık 3 aydır transfer için çalışmalar yaptıklarını belirterek, bu dönemde bir oyuncu bulmanın ve kulüplerle anlaşmanın zor olduğunu kaydetti.
 
"İshak Doğan ve Deniz Yılmaz transferlerinde sorunlar var"
 
Transfer sezonu içinde hata yapmak istemediklerini ifade eden Aybaba, şöyle konuştu:
 
"Şimdiye kadar transfer ettiğimiz oyuncuların katkılarını görmeye başladık. Daha katkı sunmayanlar da var. Birer stoper ve santrfor transfer etmek istiyoruz. Çok alternatifimiz var. Bir kaç gün içinde netleştireceğiz. Trabzonspor'dan İshak Doğan ve Deniz Yılmaz transferlerinde sorunlar çıkıyor. Bazı oyuncular her kulübe çok yakın görünüyorlar. Yerli ve yabancı oyuncu transferleriyle ilgileniyoruz. Şu an yabancı oyuncu transferleri daha da ön plana çıkıyor." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler