Eski Yöneticiden Trabzonspor yönetimine Onur Eleştirisi

Trabzonspor’un eski yöneticisi Nevzat Aydın’dan mevcut yönetime eleştiri geldi.

Eski Yöneticiden Trabzonspor yönetimine Onur Eleştirisi

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor’un Süper Lig’in 12. Haftasında oynadığı ve 5-0 kaybettiği Yeni Malatyaspor maçı sonrası Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak kadro dışı kalmıştı. Burak Yılmaz Beşiktaş’a transfer olmuş, Onur Kıvrak da yakın çevresine yaptığı açıklamada futbolu bıraktığını açıklamıştı.

Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Nevzat Aydın Onur Kıvrak konusunda yönetimi eleştiren bir mesaj yayınladı. Onur Kıvrak’ın vedasını anlamak zor diyen Aydın “Onur Kıvrak'ın vedasını anlamak zor. Yıllarını Trabzonspor'a vermiş bir kaleci tek bir maçta kötü oynadı diye kadro dışı bırakılıp, futboldan koparılmaz. Umarım kendisi hakkında doğru karar verilmiştir. Çok az oyuncu 10 sene forma giyebiliyor bir takımda.” İfadelerini kullandı.

Kendisine gelen eleştirilere de cevap veren Aydın “‘Bir maç yüzünden değil’ diyenlere soruyorum. O maç 5-0 yenilmesek de 1-0 yenseydik kadro dışı kalacak mıydı?” sorusunu sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
40 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler