Eski Trabzonsporludan flaş yorum! "Trabzonspor'un hedefi şampiyonluk değil"

Eski Trabzonsporlu maç sonu flaş değerlendirmelerde bulundu.

Eski Trabzonsporludan flaş yorum! "Trabzonspor'un hedefi şampiyonluk değil"

Trabzonspor’un eski futbolcusu Erman Özgür, bordo mavililerin Alanyaspor’a 5-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor’un hedefinin şampiyonluk olmadığını belirten Özgür, “Doğru hedefi koyarsan başka bir oyun oynarsın. Ama ben hala şampiyonluk adayıyım dersen hayal kırıklıkları ile devam eder bu süreç.” dedi.

Erman Özgür şunları söyledi;

“Bir teknik direktör takımı olarak şampiyon oldu Trabzonspor. İyi bir teknik direktör takımı. Oyun disiplininden hiçbir skorda kopmuyorlardı. Yıldız oyuncuların gidişi yada gelişi üzerinden bakmıyorum. Oyun disiplini olmazsa olmazdır. Nasıl koparsın bu kadar. Açamıyor musun rakibini açma. Ama 5 tane de yeme. Bu mağlubiyetin bir ayarı yok mu? Bu oyunun bir ayarı yok mu? Saniye de 6 oluyordu. Uğurcan’dan Abdullah Avcı’ya kadar her oyuncusu formsuz ne yaptığını bilmiyor. Bir Giresun galibiyetiyle araya sıkıştırdığı Fenerbahçe derbisiyle olmaz bu iş. Trabzonspor’un bu halinden sonra; bir, hedefini doğru belirlemesi lazım ligde. Trabzonspor’un hedefi şampiyonluk falan değil. Kimse kimseyi kandırmasın. İkincisi gelecek sezonun planlamasını da bu hedeflerin içine koymak zorunda. Bu takım çok ciddi bir revizyona ihtiyaç duyuyor. Bu takımda gelecek sezon için doğru isimler şimdiden tespit edilir. Çünkü çok var daha sezonun bitmesine. Doğru hedefi koyarsan başka bir oyun oynarsın. Ama ben hala şampiyonluk adayıyım dersen hayal kırıklıkları ile devam eder bu süreç.”

Haber61 – Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor