Eski Trabzonsporlu yöneticiden açıklama

HAber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’da istifa eden yönetici Köksal Sadıklar sosyal paylaşım sitesinden Bordo-Mavili camiada bugün gerçekleşecek bayramlaşma töreni öncesinde mesaj yayımladı.Sadıklar yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi.Bugün Trabz

Eski Trabzonsporlu yöneticiden açıklama

HAber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’da istifa eden yönetici Köksal Sadıklar sosyal paylaşım sitesinden Bordo-Mavili camiada bugün gerçekleşecek bayramlaşma töreni öncesinde mesaj yayımladı.

Sadıklar yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi.

Bugün Trabzonspor’umuz da yani camiamızın baba ocağında bayramlaşma var. Kardeş kardeşe küsebilir ama baba ocağında küskünlük olmaz hepimiz istifa eden yöneticilerden eski yöneticilere kadar yasaklanan gazetecilerden taraftarlara kadar herkes ile baba ocağında buluşalım.

Başkanıma sesleniyorum görevin gereği bugün bize önderlik edeceksin. Önderlere yakışanı yap artık. Hepimizi kucakla yasaklar bitsin küskünlükler bitsin. Kendine düşman arıyorsan camiamızda arama dışarıda yeterince var bunu sende biliyorsun. Şimdiden baba ocağına gelemeyen bütün abilerimizin ve kardeşlerimizin bayramını kutlarım ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler