Eski Trabzonsporlu yollarını ayırdı

Eski Trabzonsporlu Osman Özköylü Teknik Direktörlüğü'nü yaptığı Sivasspor ile yollarını ayırdı.

Eski Trabzonsporlu yollarını ayırdı
Sivasspor'da yönetim başarısız sonuçların ardından teknik direktör Osman Özköylü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 

TFF 1'inci Lige şampiyonluk iddiasıyla başlayan ancak 5 hafta sonunda 4 puan toplayan Sivasspor'da yönetim kurulu dün akşam teknik direktör Osman Özköylü ile bir araya gelerek ayrılık kararı aldı. Ayrılık Sivasspor'un resmi internet sitesinden de duyuruldu. Açıklamada, "Profesyonel futbol A takımı Teknik Direktörümüz Sayın Osman Özköylü ile Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz arasında yapılan görüşmenin ardından Özköylü'nün sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesih edilmiştir. Değerli Teknik Direktörümüz Osman Özköylü ve ekibine kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı gönülden teşekkür ediyor, bundan sonraki görevlerinde başarılar ve mutluluklar diliyoruz" denildi. 

Kırmızı Beyazlılar hafta sonu oynanacak Altınordu maçından önce yeni hocasını bulmayı hedefliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor