Eski Trabzonsporlu yeni takımına imzayı attı

Kayserispor, Uğur Demirok’u transfer etti.

Eski Trabzonsporlu yeni takımına imzayı attı

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor, Uğur Demirok’u 2 yılı opsiyonlu olmak üzere sezon sonuna kadrosuna kattı.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İttifak Holding Konyaspor ile yollarını ayıran tecrübeli oyuncuyla sezon sonuna kadar anlaştıklarını belirtti.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Tokgöz, "Hocamız Dan Petrescu’nun raporları doğrultusunda görüştüğümüz oyuncular var. Kayserispor için en faydalı olacak futbolcuyu almak için gece gündüz çalışıyoruz. Taraftarlarımızın içi rahat olsun." ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR'DAN SİTESİNDEN DE AÇIKLADI

Süper Lig'in sarı kırmızılı takımı, Uğur Demirok transferini resmi internet sitesinden açıkladı. Kayserispor "Kulübümüz profesyonel futbolcu Uğur Demirok ile iki yılı opsiyonlu olmak üzere sezon sonuna kadar anlaşmıştır. Anlaşmanın hem Uğur Demirok’a hem kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler