Eski Trabzonsporlu oyuncu kardeş kulüpte

Trabzonspor'un bir dönem yıldız oyuncusu 2. Lig ekibiyle anlaştı.

Eski Trabzonsporlu oyuncu kardeş kulüpte

Bir dönem Trabzonspor altyapısının en yetenekli isimlerinden olarak gösterilen ancak aradığı şansı bordo mavili takımda bulamaması sonrası sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Oğuzhan Acar 2017-2018 sezonu için Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'la 2 yıllık süreyle anlaşmaya vardı. 

KAMPA KATILDI

21 yaşındaki Oğuzhan Acar bugün Bolu Gerede’de kendisini Şanlıurfaspor’a bağlayan renklere imza attı. Genç oyuncu bugün sarı-yeşilli ekibin Gerede’de yaptığı kampa katılarak, yeni takımıyla çalışmalarına başladı.Geçen sezon 1461 Trabzon’da top koşturan Oguzhan Acar, sezon sonu itibari ile alacaklarını da içeri de bırakarak bordo-mavili takımdan ayrılmıştı.

"KARDEŞ ŞEHİRDE DEVAM EDECEĞİM"

Oğuzhan Acar transferinin ardından açıklama yaparak şunları belirtti: "Hayatımdaki anlamı çok büyük olan, sevdamız Trabzonspor'da başlayan futbol yolculuğuma kardeş şehir Şanlıurfa'da devam edeceğim. Bugün Şanlıurfaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladım. Yeni takımımızla yeni sezonda şampiyonluk hedefine ulaşacağımıza gönülden inanıyorum. Başta Trabzonspor camiası ve bana güvenen Şanlıurfaspor olmak üzere bu serüvenimde yanımda olan herkese teşekkür ederim." 


Eski Trabzonsporlu oyuncu kardeş kulüpte
Eski Trabzonsporlu oyuncu kardeş kulüpte
Eski Trabzonsporlu oyuncu kardeş kulüpte





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor