Eski Trabzonsporlu futbolcu imzayı attı

Celta Vigo'dan ayrılan eski Trabzonsporlu ve milli futbolcu Okay Yokuşlu İngiliz ekibi West Bromwich ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Eski Trabzonsporlu futbolcu imzayı attı

Celta Vigo'dan ayrılan eski Trabzonsporlu futbolcu ve millî futbolcumuz Okay Yokuşlu, daha önce formasını giydiği İngiliz ekibi West Bromwich ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Celta Vigo'dan ayrılan millî oyuncumuz Okay Yokuşlu'nun yeni takımı belli oldu. Okay Yokuşlu, 2020-21 sezonunun ikinci yarısında Premier Lig'de mücadele ederken kiralık olarak formasını giydiği West Bromwich ile resmî sözleşme imzaladı. 

West Brwomwich ile yapılan resmî açıklamaya göre Okay Yokuşlu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. 

Yeni sezonda Championship'te mücadele edecen West Bromwich'in menajeri Steve Bruce, "Okay kalitesinde bir oyuncuyu kadroya katabildiğimiz için çok mutluyum. Avrupa'daki bazı büyük kulüplerin ciddi rekabetiyle karşılaştık. Ancak Okay, West Bromwich Albion'a dönmek istediğini açıkça belirtti ve Premier Lig'e dönmeyi hedefliyor" ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor