Eski Trabzonsporlu'dan flaş sözler: Yanlış tercihti...

Trabzonspor'da tutunamayan futbolcudan dikkat çeken sözler

Eski Trabzonsporlu'dan flaş sözler: Yanlış tercihti...
Trabzonspor’da bir dönem forma giyen ancak beklentileri karşılayamaması üzerine yollar ayrılan Serdar Gürler dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’a gelmiş olmayı bir yanlış olarak tanımlayan Serdar, o dönem hocası olan Halilhodzic’in kararlarını anlamadığını söyledi.

İşte Serdar’ın Trabzonspor’la ilgili sözleri

Kariyerimdeki en yanlış tercihti Trabzonspor’a gitmek. Ya da yanlış insanlara denk geldim. Ama orada İbrahim Hacıosmanoğlu bana sahip çıkmıştı.  Beni Hami hoca istemişti. Transferin ikinci gününde Hacıosmanoğlu beni aradı “Buraya geleceksin bize imza atacaksın” dedi. Para falan konuşmadım tamam dedim geldim. Sonra Deniz Yılmaz ile beraber geldik sağlık kontrolünden geçtik hiçbir sorun yoktu.  Sezon başında geldik Hami hoca gitmiş Halilhodzic gelmiş. 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik aldık sonra kkötü gitmeye başladık. Ben o arada kendimi bırakmadım antrenmanlarda çok iyi hazırlandım.Bir ara beni kadroya aldı. Karabükspor maçında 3-0 yenildik beni o maçta 10 numara pozisyonunda oynattı. Fena da oynamadım o maç. Sonra beni 3 maç üst üste oynattı. Yendik çok iyi giderken bir anda beni kadroya almadı. Hiç anlamadım nedenini. Akhisar maçıydı o maçtan sonra onu gönderdiler. Ama kadroyu o kurmuştu beni de yedek bırakmıştı.Giderken de Hacıosmanoğlu’na “Serdar iyi futbolcuydu da ben oynatamadım. Özür dilerim” demiş.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor