Eski Trabzonsporlu Dame N'doye'a büyük onur!

Eski Trabzonsporlu Dame N'doye Danimarka ekibi Kopenhag ile 200. maçına çıktı.

Eski Trabzonsporlu Dame N'doye'a büyük onur!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Danimarka Ligi'nde mücadelesini sürdüren Kopenhag'da mücadele eden eski Trabzonsporlu Dame N'doye, takımı ile 200. maçına çıkma başarısı gösterdi.

Bugün oynanılan Şampiyonlar Ligi elemelerinde The New Saints takımı ile karşı karşıya gelen Kopenhag rakibini 1-0 mağlup ederken, maç öncesi takımının sembol oyuncusu Dame N'doye'a 200. maçına çıkması sebebilye çiçek ve plaket vererek onurlandırdı.

Karşılaşmanın ardından konuşan N'doye, "200. maç elbette önemli. Çünkü olabildiğince fazla maç oynayabilmek için oynuyoruz. Bu da iyi işler yaptığımızın bir göstergesi. Kendimi zinde ve dinç hissediyorum. Her zaman olduğu gibi, sadece çok çalışıp takıma yardım etmek için elimden geleni yapıyorum." ifadelerini kullandı.

2016-18 yılları arasında Trabzonspor'da forma giyen Senegalli golcü eski takımı Kopenhag'a dönmüş ve adeta futbolda ikinci baharını yaşamıştı.

N'doye Trabzonspor'da 72 maçta 16 gol 14 asistlik performans sergilerken, Kopenhag forması ile 200 maçta 109 gol 41 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor