Eski hukuk kurulu avukatından net açıklama

Trabzonspor eski Hukuk Kurulu Üyesi Avukat Hakan Orhan Trabzonspor'da yapılacak olan kongrenin olağan mı yoksa olağanüstü mü yapılacağı hakkında sosyal paylaşım sitesinden açıklamalarda bulundu. Orhan yaptığı açıklamada,Trabzonspor tarafından bugün açıkla

Eski hukuk kurulu avukatından net açıklama

Trabzonspor eski Hukuk Kurulu Üyesi Avukat Hakan Orhan Trabzonspor'da yapılacak olan kongrenin olağan mı yoksa olağanüstü mü yapılacağı hakkında sosyal paylaşım sitesinden açıklamalarda bulundu.

Orhan yaptığı açıklamada,Trabzonspor tarafından bugün açıklanan seçimli olağan genel kurul ilanı, ortada hiçbir mahkeme kararı yokmuş gibi, mahkeme kararından haberleri yokmuş gibi yapılmıştır. Bize henüz tebliğ yapılmadı mazeretine sığınacaklardır. Eğer ortada bir mahkeme kararı olmasa idi İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimin görev süresi 2.5 yıl olacak idi ve Aralık 2015'de kongre yapılması gerekecekti. Oysa şimdi ortada bir mahkeme kararı var ve İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimin görev süresinin 6 ay olduğuna karar verildi ve bu karar kesinleşti. Artık tüzüğün 29. maddesine göre olağan genel kurul kararı alamazlar.

Mahkeme kararı nedeni ile artık aralık 2015 te OLAĞAN GENEL KURUL YAPILAMAZ. Trabzonspor'un şu anda yapması gereken 2013 ARALIK Seçimli Genel Kuruludur. Bu genel kurulda da o dönem oy kullanma hakkı olanlar oy kullanabilir.

Yargıtay Kararı Trabzonspor'a tebliğ edildiğinde bu kongre ilanının hiçbir hükmü kalmayacaktır.

Trabzonspor Kulübünün Aralık 2013 seçimli genel kurulunu yapması gerekir. Bu hususlarda ısrar etmek demek, Trabzonspor Kulübünü mahkeme kapılarında süründürmek demek, kaosta ısrar etmek demektir ifadelerini kullandı.

hakan-orhan-yazi.png

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor