Eski hakem Trabzonspor aleyhine verilen penaltıyı yorumladı

Eski hakem Selçuk Dereli "Uydurma penaltı"

Eski hakem Trabzonspor aleyhine verilen penaltıyı yorumladı

Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 berabere tamamlanırken, FIFA kokartlı eski hakem Selçuk Dereli, Ankaragücü lehine verilen penaltıyı değerlendirdi. Dereli, ''Uydurma bir penaltı bu işte art niyet var'' ifadelerini kulandı.

FIFA kokartlı eski hakem ve yorumcu Selçuk Dereli dünkü maçta Trabzonspor aleyhine verilen penaltıyı yorumladı. Penaltı pozisyonunda hakemin yorumunun yanlış olduğunu ifade eden Dereli, "Pereira rakibiyle havadan gelen topa sahip olma mücadelesi veriyor. Karşılıklı kabul edilebilir şekilde el-kol teması içerisinde mücadele ediyorlar. Gelen topta Pereira'nın arkası dönük ve görmüyor. Havadan gelen top Pereira'nın eline geliyor. Yani Pereira'nın kolu topa gitmiyor. Eli genişlemiyor. İstem dışı beklenmedik bir top gelip eline çarpıyor. Penaltı olmaz. Yorum yanlış" dedi.

Karadeniz

*Görüntü Bein Sports'tan alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
43 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor