Eski futbolcudan övgüler: Trabzonspor’un aleni silahı!

Trabzonspor’un eski futbolcusu Erman Özgün Nwakaeme hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Eski futbolcudan övgüler: Trabzonspor’un aleni silahı!

Trabzonspor, Süper Lig'de sezonun en başarılı takımlarından biri olarak ön plana çıkıyor.

Bordo-mavili takımda göze çarpan yıldızlardan biri de Nwakaeme. Nijeryalı futbolcu Trabzonspor'un son 93 lig golünün %30'una etki etti.

Nwkaeme’den övgü ile bahseden Trabzonspor’un eski futbolcusu Erman Özgür, "Nwakaeme, takımın gizli kahramanı mı?" sorusunu yanıtladı.

Nwakaeme'nin gizli bir kahraman değil, aleni bir kahraman olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Nwakaeme neredeyse her maç oynuyor. Top ayağına çok yakışıyor, yürür gibi adam geçiyor ve izlemesi çok keyif veren bir futbolcu." dedi.

Nwakaeme'nin birkaç maç düşüş yaşadığını söyleyen Erman Özgür, "O kadarına da hakkı olduğunu düşünüyorum. Herkesin yorulmaya başladığı 60-70 dakikalarında Nwakaeme açılıyor. Her maçta oynadığı için bu özelliği yavaş yavaş gidiyor. Sezonun ikinci yarısında iyi bir performans bekliyorum. Gerçekten büyük bir silah" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler