Eski dernek başkanından Trabzonspor'a çağrı

Gebze Fırtına Trabzonsporlular eski dernek başkanı Avukat Harun Kaya sosyal paylaşım sitesi hesabından Hacıosmanoğlu Yönetimine seslenerek verdiğiniz sözlerin hiçbirini yerine getiremediniz bırakıp gidin çağrısında bulundu. Avukat Harun Kaya yaptığı açıkl

Eski dernek başkanından Trabzonspor'a çağrı

Gebze Fırtına Trabzonsporlular eski dernek başkanı Avukat Harun Kaya sosyal paylaşım sitesi hesabından Hacıosmanoğlu Yönetimine seslenerek verdiğiniz sözlerin hiçbirini yerine getiremediniz bırakıp gidin çağrısında bulundu.

Avukat Harun Kaya yaptığı açıklamada;Mevcut yönetim Federasyona iki adam gönderdi haklarımızı korusun diye. Biz Yıldırım Demirören’e Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda muhalif olmadık dediler. Evet bugün sahada maçı gayet adil yöneten bir hakem vardı. Yönetimi tebrik ediyorum. Bu hafta olmayan bir penaltıdan ve ofsayttan bir gol yedik birde kırmızı vardı avantaj olarak kesilen pozisyonlar ise cabası deplasmanda oynar gibiydik. Haftaya bizim maçı daha adil bir hakem yönetecek.

20151003060647.jpg

 

Yıldırım Demirören söz verecek haklarınızı yemeyeceğiz diye. Biz Trabzonspor menfaatine yine ses çıkarmayacağız. Ben bu yönetime çok güvenmiştim ama hayal kırıklığına uğradım. Bugünden sonra mevcut yönetimden beklentim gelirken şunu söylemişlerdi borcu azaltacağız, sportif başarılar elde edeceğiz, kupayı geri alacağız v.s. Biz Trabzonspor’un menfaatleri için buradayız eğer bunları beceremezsek gideriz .Borçlar arttı, sportif başarı yok kupa hayal oldu. Bence olmadı başaramadınız sözünüzde duramadınız. Aralıkta lütfen aday olmayın. Bu taraftar en azından sizi başaramadı ve mahcup oldu da bıraktılar diye hatırlasın. Bunu yapabilmekte iyi bir Trabzonsporluluk gerektirir.

Saygılarımla!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler