Eski Bakan için flaş açıklama "Tüm kulüpleri o kurtardı"

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan açıklamalar geldi.

Eski Bakan için flaş açıklama "Tüm kulüpleri o kurtardı"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu özel açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, eski Hazine BVakanı Berat Albayrak için "Tüm kulüpleri o kurtardı" açıklamasını yaptı.

Ağaoğlu "Dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak'ın oluşturmuş olduğu bir plan ve programdı. Tabii ki o şunları sağladı; Sürekli UEFA'nın denetiminde olan ve yaramaz çocuk görünümündeki kulüplerimiz belirli bir mali disipline kavuştu, borçları yapılandı ve disiplin altına alındı. Bu UEFA'da çok ciddi bir rahatlama yarattı. Bu, UEFA'nın finansal anlamda Türk futbolunda değişim noktası olarak algıladığı bir süreç oldu. Tabii ki biz özellikle Trabzonspor olarak imzalamış olduğumuz yeniden yapılandırma sözleşmesine en fazla riayet eden, en hassas davranan ve gelir gider dengemizi de o doğrultuda dengelemeye çalışan bir kulüptük. Ve buna olağanüstü hassasiyet gösterdik." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor