Ertuğrul Doğan’dan maç saatleri açıklaması: “Yeni uygulama yeni sezona kalabilir”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüplerin maç saatlerine ilişkin taleplerini federasyona ileteceklerini belirterek, yayıncı kuruluşun onayının belirleyici olacağını söyledi.
Ertuğrul Doğan’dan maç saatleri açıklaması: “Yeni uygulama yeni sezona kalabilir”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, son dönemde gündeme gelen maç saatleri düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kulüplerden gelen taleplerin Türkiye Futbol Federasyonu ile paylaşılacağını ifade eden Doğan, sürecin yalnızca federasyon kararıyla ilerlemediğine dikkat çekti.

“YAYINCI KURULUŞUN TUTUMU BELİRLEYİCİ”
Doğan, maç saatlerinin değiştirilmesine yönelik taleplerin değerlendirme aşamasında olduğunu belirterek, sürecin çok taraflı ilerlediğini vurguladı.

Kulüplerin saat hakkında talepleri oldu. Ama burada tabi hem federasyon hem de yayıncı kuruluşun bunu ayarlaması lazım. Kulüplerden gelen talepler alındı. Federasyon ile paylaşacağız ama burada yayıncı kuruluşun tutumu önemli. Sadece kulüplerin demesi, federasyonun okey vermesi de yetmiyor buna. Yayıncı kuruluş da buradaki saat farkını iyi ayarlamak istiyor.

RAMAZAN SONRASI İÇİN SÜRE DAR
Mevcut sezon takviminin sınırlı olduğuna işaret eden Doğan, değişikliğin kısa vadede uygulanmasının zor göründüğünü ifade etti.

Dolayısıyla 2 tane gündem var. Zaten Ramazan hakkındaki konu açıklandı. Ramazan sonrasına ise kısa bir dönem kalıyor. Yanılmıyorsam bu yeni saat uygulaması ancak yeni sezonda geçerli olabilir şeklinde duruyor ama biz kulüplerimizden gelen talepleri federasyonumuz ile paylaşacağız.” 

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.