Ertuğrul Doğan’dan Fenerbahçe açıklaması: 8. Şampiyonluğa koşarken İddialarını ciddiye almayacağız

Trabzonspor As Başkanı Ertuğrul Doğan’dan 8. Şampiyonluk açıklaması geldi.

Ertuğrul Doğan’dan Fenerbahçe açıklaması: 8. Şampiyonluğa koşarken İddialarını ciddiye almayacağız

Haber61 - Spor Servisi / Fenerbahçe, 2021-2022 sezonunda yaşadığı başarısızlığı Trabzonspor üzerinden örtmeye çalışmış, Trabzonspor’un resmi sitesinde yazan 2010-2011 şampiyonluk ifadesinin kaldırılması için TFF’ye başvuruda bulunmuştu.

Fenerbahçe’nin bu girişimine Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan’dan yanıt geldi. “2010-2011 Sampiyonu Tertemiz Trabzonspor” ifadesini kullanan Doğan “Arkadaşlar, 8. Şampiyonluğa koştuğumuz şu günlerde bir kulübün dile getirdiği geçersiz iddialar var. Trabzonspor bunları ciddiye alıp cevaplamayacak,Bende cevaplamayacağım. UEFA zamanında gerekli kararı da, cevabı da vermişti.

Degerli Taraftarlarımız .En onemli macımız Kasımpasa macımız cok degerli hocamızın dediği gibi beraber defans beraber hucum yapalım,stadımızı dolduralım ve KEYFİNİ CIKARTALIM” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor