Ertuğrul Doğan: “Trabzonspor’un gücü ortada”

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan kura değerlendirmesi yaptı.

Ertuğrul Doğan: “Trabzonspor’un gücü ortada”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda eşleştikleri Sparta Prag kurasını değerlendirdi. 

Doğan “Amacımız gruplara kalmak. Kim çıkarsa çıksın farketmez. Trabzonspor’un gücü ortada” dedi.

Forma satışları konusunda açıklamalarda bulunan Doğan, “Taraftarımız ilgi gösteriyor, her şey güzel gidiyor. Ben daha iyisinin olacağını düşünüyorum. İnşallah satışlar artarak devam edecek.” şeklinde konuştu.

Ertuğrul Doğan, Medya ekibi tarafından hazırlanan ve Uluslararası düzeyde beğeni toplayan forma tanıtım videosu ile ilgili olarak, “İşini iyi yapınca herkes seni takdir etmeye başlıyor. Önemli olan o. İşini iyi yapmak lazım. Medya ekibimizde işini gerçekten iyi yapıyor” dedi. 

Doğan Forvet transferinin Çarşamba günü netleşmesini beklediklerini sözlerine ekleyerek, “Niyetimiz o. Bir aşamaya geldi. İmza olmadan yaptığımız her iş kulübe zarar.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor