Ertuğrul Doğan: "Trabzonspor'da imzalar hafta içinde başlar"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan Haber61'e konuştu.

Ertuğrul Doğan: "Trabzonspor'da imzalar hafta içinde başlar"

Haber61 – Haber Servisi - Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan transfer konusunda imzaların bu hafta içinde başlayacağını söyledi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan her hafta pazartesi günleri saat 14:00’de Haber61 TV’de ekranlara gelen, Tuncay Lakot’un sunduğu Hamdi Zıvalıoğlu’nun yorumcu olarak katıldığı Spor Gündemi programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR CEZA ALMAZ

UEFA’dan gelecek karar ile ilgili açıklamalarda bulunan Ertuğrul Doğan “Trabzonspor’un geçmiş yıllardaki 5 Milyonluk taahhüdü 55 Milyon olarak fiilen gerçekleştirdiği için ceza ile karşı karşıya kaldı. Başkanla beraber çok ciddi bir savunma yapıldı. Trabzonspor’un geldiği nokta detaylı olarak anlatıldı. Şahsi düşüncem Trabzonspor ceza almadan bu davadan çıkacaktır.” dedi.

GEREKEN TRANSFERLERİ YAPACAĞIZ

Gereken transferleri yapacaklarını sözlerine ekleyen Doğan, “Para yok ama bulmaya çalışıyoruz. Çok önemli projelerin üzerindeyiz. Yakın zamanda bazı açıklamalar yapabiliriz. İlk olarak göğüs sponsoru ile alakalı çok ciddi çalışmamız var. Onu sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Trabzonspor taraftarı rahat olsun. Eksiklerimizi biliyoruz gereken transferleri yapacağız.” İfadelerini kullandı.

GÖĞÜS SPONSORUNU EN KISA ZAMANDA AÇIKLARIZ

Forma göğüs sponsoru ile ilgili olarak ciddi çalışmalarını olduğunu dile getiren Ertuğrul Doğan, “Sponsor konusunda benim söylediklerim bağlayıcı olacağı için açıklama yapamam taraftarlarımız kusura bakmasın. Çok ciddi çalışmalarımız var en kısa zamanda açıklayacağız” şeklinde konuştu.

HAFTA İÇERİSİNDE İMZALAR BAŞLAR

Transfer konusuna da değinen Ertuğrul Doğan “Bu hafta içerisinde imzalar başlar. Murat Konusunda başkan gerekli açıklamayı yaptı. Trabzonspor’un bu tarz futbolcular ve menajerlerle işi yok. Başkanın dediği çok doğru, Trabzonspor masadan kaldırır. Durum bundan ibarettir. Gerçekten çok önemli transferler imza atacağız. İsim verince rakamlar yukarı çıkıyor. Ondan isim veremiyoruz” dedi. 

KOMBİNELERE İLGİ GÖSTERSİNLER

Ertuğrul Doğan taraftarın desteğini beklediklerini belirterek “Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmıyorlar bundan sonrada bırakmasınlar. Kombinelere ilgi göstersinler. Onlarla beraber bizde yeni sezonu bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler