Ertuğrul Doğan aradı 1071 forma aldı

Ertuğrul Doğan’ın aradığı Muşlu İş İnsanı Nevzat Kaya 1071 forma ile kampanyaya katıldı.

Ertuğrul Doğan aradı 1071 forma aldı

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un yeni çıkardığı Keşan desenli forma için başlatılan kampanyaya bir destekte Muşlu İş İnsanı Nevzat Kaya’dan geldi. Trabzonspor yöneticisi Ertuğrul Doğan’ın kendisini aradığını söyleyen Kaya 1071 forma aldı.

Trabzonspor’un eski yöneticilerinden olan Nevzat Kaya Trabzonlu iş insanlarına sitem etti. 

Koyu Trabzonspor taraftarı olan Muşlu iş insanı Nevzat Kaya, “Ertuğrul Doğan bey aradı. Sen ne kadar forma alıyorsunuz dedi. Dedim ki ben Muşluyum. Malazgirt ülkemiz için çok önemli. 1071 Malazgirt zaferidir. O kadar forma alayım. Trabzonlu iş insanları yönetim ayırmadan, kişilere bağlı kalmadan yadım ve destek olmalı. Bize her yer Trabzon demekle, Trabzonsporlu’yum demekle Trabzonsporlu olunmaz. Katkı sağlamak lazım. 2010-11 şampiyonluğunu çalanlara bu yıl şampiyon olarak ders verebiliriz. Yan yana, biz bize olur. Güç birliği ile olur. Lafla olmaz.“ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor