Ertem Şener’den Trabzonsporlu’ya ağır hakaret!

HABER61 SPOR SERVİSİ - Bir televizyon kanalında program yapan ünlü sunucu ve spor yorumcusu Ertem Şener Trabzonspor taraftarına ağır hakaretler ve küfür dolu sözler söyledi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Ertem Şener’in çocuğuyla olduğu bir resmi payla

Ertem Şener’den Trabzonsporlu’ya ağır hakaret!

HABER61 SPOR SERVİSİ - Bir televizyon kanalında program yapan ünlü sunucu ve spor yorumcusu Ertem Şener Trabzonspor taraftarına ağır hakaretler ve küfür dolu sözler söyledi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Ertem Şener’in çocuğuyla olduğu bir resmi paylaşması sonrası Burak Gürsoy isimli Trabzonsporlu taraftar fotoğrafa Ertem Şener’i eleştirerek “senin gibi bir insanın çocuğu olduğu için öyle acıyorumki şu yavrucağa,ulan bi insanı hiçmi kimse sevmez işte sen osun yazık ya” ifadelerini kullandı.

Bu yorum üzerine Şener, Trabzonsporlu taraftara özel mesajlar göndererek küfür dolu ağır hakaretlerde bulundu. Gürsoy, eleştirisinde küfür veya hakaret olmamasına karşın ünlü bir isimden küfür dolu bir yanıt alması üzerine şok oldu.

Trabzonspor taraftarları ve bir çok takım taraftarından büyük tepki alan Ertem Şener ise konuyla ilgili başka bir açıklamaya yer vermedi.

İşte Ertem Şenerin küfür dolu mesajı;

se.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor