Ersun Yanal'ın planı tutmadı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Yusuf planı tutmadı.İkinci yarının başında sol bekte oynayan Mustafa Akbaş’ı çıkarıp yerine Yusuf Erdoğan’ı sahaya süren Yanal’ın bu haml

Ersun Yanal'ın planı tutmadı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Yusuf planı tutmadı.

İkinci yarının başında sol bekte oynayan Mustafa Akbaş’ı çıkarıp yerine Yusuf Erdoğan’ı sahaya süren Yanal’ın bu hamlesinde, Beşiktaş’ın sağ beki Daniel Opare’nin peş peşe yaptığı hataların da payı büyüktü.

Başarılı çalıştırıcı, hücum yönü güçlü olan Yusuf’la Opare’nin zaaflarından yararlanmaya çalıştı. Ancak genç futbolcu kendisinden beklenen performansı sergileyemedi. 56. dakikada Opare çıktıktan sonra, normalde sol açık oynayan Olcay Şahan sağ beke geçti. Yusuf Erdoğan, hiç alışık olmadığı bir bölgede oynayan Olcay’ın bu durumunu da değerlendiremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler