Ersun Yanal'dan İbanez kararı!

Trabzonspor'da Ersun Yanal Luis İbanez'i 6 hafta sonra kadroya aldı.

Ersun Yanal'dan İbanez kararı!

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal Luis İbanez'i 6 hafta sonra kadroya dahil etti.


Sezon başında Kızılyıldız'dan Trabzonspor'da transfer edilen 28 yaşındaki Arjantinli oyuncu istenilen performansı bir türlü gösteremedi. Son olarak ligde 12. haftada oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında 72. dakikada oyuna giren İbanez bu maçtan sonra oynanan Kayserispor, Adanaspor ve Başakşehirspor maçlarında yedek kulübesinde kaldı.

U21 TAKIMI İLE 2 MAÇA ÇIKTI

Başakşehir karşılaşması sonrasında 6 hafta boyunca maç kadrosuna dahil edilemeyen İbanez, U21 takımı ile Osmanlıspor ve Alanyaspor karşılaşmalarında 90 dakika boyunca forma giydi. Oyuncu Alanyaspor maçının 73. dakikasında uzak mesafeden kaleyi bularak bir de gol kaydetti.

6 HAFTA SONRA KADRODA

U21 takımında gösterdiği performans sonrasında Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından Konyaspor ile yapılan karşılaşmanın kadrosuna dahil edilen İbanez, 90 dakikayı yedek kulübesinde tamamladı.

Ersun Yanal'ın İbanez kararı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor