Ersun Yanal'dan futbolculara uyarı!

Trabzonspor Avrupa Ligi ön eleme maçları nedeniyle sezona erken başlayacağı için en az tatil yapacak takım konumunda bulunuyor.İlk maçına 16 Temmuz’da çıkacak bordo mavililer 3 Temmuz’da kampa başlayacak. Vakit kaybetmeden tatile çıkan futbolculara teknik

Ersun Yanal'dan futbolculara uyarı!

Trabzonspor Avrupa Ligi ön eleme maçları nedeniyle sezona erken başlayacağı için en az tatil yapacak takım konumunda bulunuyor.

İlk maçına 16 Temmuz’da çıkacak bordo mavililer 3 Temmuz’da kampa başlayacak. Vakit kaybetmeden tatile çıkan futbolculara teknik direktör Ersun Yanal’ın bir mesaj yolladığı ve uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Yanal’ın futbolcularına, “Yediğinize, içtiğinize dikkat edin. Bireysel sporu ihmal etmeyin. Yeni sezonda bizi çok yoğun bir tempo bekliyor. Mümkün olduğunca dinlenin” telkininde bulunduğu ifade edildi. Bu arada Yanal’ın bir başka uyarısı da sezon öncesi kampıyla alakalı oldu.

Deneyimli hocanın, “Kimse geç kalıp mazeret bildirmesin. Herkes açıklanacak tarihte kampta olsun” diyerek olası bir aksilikte ağır cezaların ip ucunu verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor