Ersun Yanal zafere inanıyor

Bordo mavililerde futbolcuların morali Yanal'ı sevindiriyor

Ersun Yanal zafere inanıyor
Trabzonspor’da Galatasaray hazırlıkları aralıksız devam ediyor, takımının moral ve motivasyonu teknik direktör Ersun Yanal’ın yüzünü güldürüyor. Zorlu 90 dakika öncesinde rakip üzerine çalışmalarını tamamlayan Bordo-Mavililer’in deneyimli hocası, futbolcularına zaferi getireceğine inandığı görevleri de dağıttı.

Önceliğin kendi oyun karakterlerini uygulamak olması gerektiğine dikkat çeken Yanal’ın, çok özel bir plan değişikliği düşünmediği ve oyuncularını, “Biz kendi oyunumuzu oynamaya devam edelim. Kazanmak için bu yeterli. En önemlisi oyun disiplini. Son haftalarda olduğu gibi maç boyunca bunu korursak sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Sakin ve sabırlı bir şekilde, stadımıza gelecek taraftarların beklediği galibiyet için hareket edelim” sözleriyle motive ettiği öğrenildi.

Çift forvet olabilir

Galatasaray karşılaşması öncesinde en çok merak edilen konuların başında ise Akhisar maçında oyuna sonradan girip 2 golle yıldızlaşan N’Doye’un mu yoksa Rodallega’nın mı şans bulacağı. Şu ana kadar kazanan kadroları genelde bozmasa da N’Doye’un form durumu başarılı çalıştırıcının kafasını karıştırıyor. Bu noktada Yanal’ın Castillo’yu dinlendirip Olcay’ı sola çekerek sağ açık bölgesinde N’Doye’u 2. hücumcu olarak kullanması da ihtimaller dahilinde. Ancak yine de Yanal’ın son kararını bugün yapılacak olan taktik idmanda vereceği ve öğrencileriyle da paylaşacağı gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor