Ersun Yanal Trabzonspor'a geri mi dönüyor?

Başkan Muharrem Usta, İstanbul'da bir araya geldiği Teknik Direktör Ersun Yanal'a kendisiyle yeniden çalışmayı düşündüklerini söyledi.   Bu görüşmede tecrübeli teknik adamın çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi. Bu görüşmenin ardından birçok teknik adamla da

Ersun Yanal Trabzonspor'a geri mi dönüyor?
Başkan Muharrem Usta, İstanbul'da bir araya geldiği Teknik Direktör Ersun Yanal'a kendisiyle yeniden çalışmayı düşündüklerini söyledi.
 
Bu görüşmede tecrübeli teknik adamın çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi. Bu görüşmenin ardından birçok teknik adamla da masaya oturan başkan Usta, önümüzdeki hafta içerisinde Lucescu ile de bir araya gelecek ve teknik direktör konu netlik kazandıracak.
 
Bu arada Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan başkan Usta, şöyle konuştu: "Lucescu mutlaka olması gereken bir isim değil. İmkanlar dahilinde bakacağız. Ersun Yanal, takımımızı daha önce çalıştırmış bir teknik adam, onu da değerlendiriyoruz. Ancak sadece Ersun Yanal değil görüştüğümüz birçok antrenör var. En iyi kararı vermeliyiz" 
 
YANAL'IN KARNESİ 
 
Halilhodzic'in ardından 12 Kasım 2014'te Trabzonspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Ersun Yanal yönetimindeki bordo-mavililer, 25 lig maçına çıktı. Geçen sezon ligin 10. haftası öncesi takımın başına geçen Ersun Yanal, 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet gördü. İlk döneminde ise 2007-2008 sezonun 11. haftasındaki Ankaraspor maçıyla göreve başlayan Ersun Yanal, 2008-2009 sezonunun 29. haftasında görevden ayrılmıştı. Yanal yönetiminde Trabzonspor, 53 lig maçında, 26 galibiyet, 16 yenilgi, 11 de beraberlik elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor