Ersun Yanal: "Trabzonspor hak ettiği noktaya gelecek"

İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor Avrupa Kupalarına katılma hedefi için umutlu.

Ersun Yanal: "Trabzonspor hak ettiği noktaya gelecek"

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 18 puanla noktalayan ve devre arası yapılan takviyelerle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, ikinci yarıda 30 ve üzeri puan toplayarak sezon sonunda Avrupa Kupaları’na katılacak pozisyonda ligi tamamlamayı hedefliyor.

Ligin ikinci devresinde oynadığı 3 maçı da kazanarak 9 puanı hanesine yazdıran bordo mavililer, en az 21 puan daha toplayıp ikinci yarıda belirlenen hedefe ulaşmayı arzuluyor. Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal ekibine güvendiğini ve  transferlerle birlikte daha güçlü bir takım olduklarını belirterek hedefe ulaşmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. Yanal, iyi bir yolculukta olduklarını ifade ederek, "Hep birlikte el ele vererek bu yolu başarıyla yürüyeceğimize inanıyorum. Trabzonspor hak ettiği noktaya gelecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler