Ersun Yanal sert çıktı "Mağlup olmayı haketmedik"

Trabzonspor'da Ersun Yanal oyuncularına 3 günlük iznin ardından sert çıktı.

Ersun Yanal sert çıktı "Mağlup olmayı haketmedik"

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal Beşiktaş karşılaşması sonrası oyuncularına 3 gün izin verirken tatil dönüşü sert çıktı.


Ligin ikinci yarısında oynanan 10 maçta kalesinde sadece 3 gol gören ancak Beşiktaş derbisinde 4 gol yiyen bordo-mavili oyuncular, Yanal'ın uyarılarından nasiplerini aldı. Tecrübeli teknik adam, derbide oyuncular hakkında tuttuğu notları tek tek uygulamaları olarak aktardı. Yenilen ilk goldeki hataları nedeniyle Pereira ve Uğur'u uyaran bordo-mavili hoca, ikinci ve son gol için de Durica'nın dikkatini çekti. Frikikteki hatası nedeniyle Onur'a da ikaz yapan Yanal, "Bunları daha iyi olmamız için söylüyorum. Biz bir takımız. Hatalı goller yedik ama yine de mağlup olmayı hak etmedik. Buna takılıp kalmayacağız ve ilk maçta daha iyi olacağız" dedi.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor