Ersun Yanal "Seri sürecek"

Trabzonspor Akhisar karşılaşması öncesi hazırlıklarına bugün başlayacak

Ersun Yanal "Seri sürecek"
Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal oldukça iddialı.

 Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde bugün yapılacak idmanla devam edecek olan Trabzonspor'da Teknik Adam Ersun Yanal, oyuncularına çıkışı sürdüreceklerini söyledi. Yanal bu karşılaşmadan 3 puanla dönerek seriyi sürdüreceklerini kaydederken oyuncularını da bu yönde motive ediyor.

AKHİSAR DA İDDİALI

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Ankara’ya en azından 1 puan almak için geldiklerini ancak maçta gelen erken golün takım üzerinde bir rehavete neden olduğunu kaydederek, mağlubiyetin üzücü olduğunu ancak bunu telafi edebileceklerini belirtti.Trabzonspor karşılaşmasına hazırlıklarını devam ettirdiklerini söyleyen Acar, “ Trabzonspor’u yenmek istiyoruz.” sözlerine yer verdi. Akhisar Belediyespor'un, bir günlük iznin ardından yarın saat 17.30’da Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde toplanıp Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.
 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor