Ersun Yanal oyuncularına güveniyor

Yanal maç öncesinde son uyarılarını yaptı

Ersun Yanal oyuncularına güveniyor
Atiker Konyaspor karşısında bugün as oyuncuları Jan Durica ve Okay Yokuşlu’dan faydalamayacak olan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kadroda mecburi değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

'Sizlere güveniyorum'

Deneyimli çalıştırıcının bu maçta savunmada Durica’nın yerine Mustafa Akbaş, orta sahada ise Okay’ın yerine Matus Bero’ya ilk 11’de görev vermesi bekleniyor. Konya yolculuğu öncesi oyuncularıyla konuşan Yanal’ın, “Sizden tek isteğim ikinci yarıdaki futbonuzu sürdürmeniz. Sizlere güveniyorum. Eminim Alanya karşısındaki şanssızlığı bu defa yaşamayacağız” dediği öğrenildi.

Öte yandan Ersun Yanal, maçtan zaferle ayrıması halinde Bordo-Mavili ekibin başında Trabzon’un plakası olan 61. galibiyetini elde etmenin sevincini yaşayacak. Karadeniz ekibi, Yanal ile Süper Lig, Avrupa kupaları ve Türkiye Kupası’nda olmak üzere 127 resmi maçta 60 galibiyet, 28 beraberlik, 39 mağlubiyet aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler