Ersun Yanal: "Önemli olan oynayan ve oynamayan..."

Ersun Yanal maç sonu açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal: "Önemli olan oynayan ve oynamayan..."
Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda bir üst tura çıkan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, kendileri için bugün skorun önemli olmadığını, oynayan ve oynamayan oyuncuları birlikte gördükleri bir tabloya ihtiyaç duyduklarını söyledi. 

Teknik Direktör Yanal, gruplara katılarak Trabzonspor'un en azından iki kulvarda da oynamasını sağlayacak sonuç doğrultusunda ilk maçı geride bıraktıklarını belirterek, "Bugün bizim için skor önemli değildi. Oynayan ve oynamayan oyuncuları birlikte gördüğümüz bir tabloya ihtiyaç vardı" dedi.

Zaman zaman bunu iyi bir şekilde uyguladıklarını ifade eden Yanal, "Takımın bütünlüğü açısından bir araya gelecek oyuncuların ortaya koyacağı performans önemliydi. Önümüzde zorlu bir süreç var. Takımın kazanacağı veya kazanımlar elde edeceği bir dönemi yaşatmak için yoğun bir konsantreye ihtiyaç var. Yarından itibaren o süreç başlıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor