Ersun Yanal kurguyu değiştirecek mi?

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın denediği oyun kurgusunu Başakşehir maçında değiştirmesi bekleniyor.

Ersun Yanal kurguyu değiştirecek mi?

Spor Toto Süper Lig'de evinde oynadığı son 3 maçı kazanamayarak Avrupa Kupaları'na katılma yolunda önemli bir avantaj yitiren Trabzonspor, Medipol Başakşehir maçından galip ayrılarak taraftarına yeniden güven vermek istiyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da, oyun kurgusunda bir dizi değişikliğe gitmesi bekleniyor. 


Ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını oynadığı Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde bulunan Medical Park Arena'da, taraftar desteği ile fırtına gibi esen bordo-mavililer, Beşiktaş maçıyla birlikte sessizliğe büründü. Evinde oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi, Beşiktaş'a 4-3 mağlup olurken Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Kayserispor'a ise 3-2 mağlup olan bordo-mavililer, sahasında 8 puan kaybederek beklenmedik bir düşüş yaşadı.

TARAFTARINA YENİDEN GÜVEN VERMEK İSTİYOR

Ligin ikinci yarısından itibaren rekor taraftar önünde maçlar oynayan Trabzonspor, son haftalarda sahasında aldığı saha sonuçlarıyla taraftarını üzdü. Ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla beraber taraftarına güven vermeye başlayan Karadeniz ekibi, özellikle küme düşme potasında yer alan takımlara karşı yaşadığı puan kayıplarıyla Avrupa Kupaları'na katılma yolunda önemli yara aldı.

Karadeniz ekibi özellikle ligin bitimine 3 hafta kala önemli rakiplerle kozlarını paylaşacak. Gelecek sezon taraftarına güven veren bir takım olarak sezonu kapatmayı planlayan bordo-mavililer, şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir'i taraftarı önünde yenerek, şampiyonluk yolunda büyük bir darbe vurmayı hedefliyor. Ardından deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak olan Trabzonspor, ligin son haftasında ise sahasında Bursaspor'u konuk edecek.

KURGU DEĞİŞİYOR

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın, Medipol Başakşehir karşısında bazı bölgelerde değişikliğe gitmesi bekleniyor. Adanaspor maçında cezalı olması nedeniyle forma giyemeyen Uğur Demirok, Medipol Başakşehir maçıyla yeniden görev alacak. Forvet hattında ise N'Doye ve Rodallega ikilisinden birini yedek kulübesinde oturtmayı planlayan Yanal, ileride Castillo ile birlikte takımın hızını arttırmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler