"Ersun Yanal kalıcı olacak"

"Ersun hoca hiç bu kadar motive olmadı"

"Ersun Yanal kalıcı olacak"
Trabzonspor genel sekreteri Gençağa Meriç önemli açıklamalar yaptı.

Meriç, "Almanya'da kurulan Trabzonspor takımında temel amacın Trabzonsporluları orada oynatarak A takıma kazandırmaktır. Bu anlamda önemli bir projeye imza attık. Bize yönetime geldikten sonra en iyi neyi yaptınız diye sorarsanız; şunu söylerim: Yönetime geldiğimizde 150 milyona yakın oyuncu bütçesi vardı. Sözleşmeli 58'e yakın futbolcu vardı. Çok yüksek maliyetli  ve hocanın takımda düşünmediği oyuncular. Bunların hepsini elimizden çıkarttık. Oyuncu bütçemizi UEFA kriterlerine uygun hale getirdik. Bizim en büyük başarımız; kadro yapmaktan daha çok elimizdeki bu şişkin kadroyu bir şekilde ortadan kaldırmaktır. Bunu büyük bir başarıyla yaptık" dedi.  

DOĞRU TRANSFERLER YAPTIK; BİZİ HAKSIZ ÇIKARMADILAR 

Meriç, "Transfer ettiğimiz oyuncuların hepsi beklediğimizin üzerinde performans gösteriyor. Daha da yukarı çıkacaklarından eminiz. İyi bir kadro oluşturduk ve oyunculardan memnunuz" şeklinde konuştu. 

ERSUN YANAL BAŞARILI VE KALICI OLACAK 

Ersun Yanal'dan son derece memnun olduklarını belirten Gençağa Meriç, "Kendisini yıllardır tanıyorum. Ersun hocanın bu kadar motive olduğunu hiçbir zaman görmedim. Çok iyi işler başaracağına eminim. Çok çalışıyor. Yeni stadımızın en pahalı localarından bir tanesini 3 yıllığına satın aldı. İşte bu, şu gerçeğe işaret ediyor. Ersun hoca burada başarılı olacak ve kalacak. Buna biz de inanıyoruz, kendisi de inanıyor" dedi.

AKHİSAR MAÇINDA YENİ STADIMIZA GEÇİYORUZ 

Akyazı'daki yeni stada Akhisar maçıyla geçmeyi amaçladıklarını belirten Meriç, "Akhisar maçını yeni stadımızda oynamayı amaçlıyoruz. Olağanüstü bir durum olmazsa, Ekim ortasında toparlanacak. Ama çok büyük aksilik olmazsa Ekim sonunda kesin olarak yeni stadımızda olacağız" dedi.  Localara ciddi bir talep var. Taraftarımızı yeni stada aşırı ilgi gösteriyor. Bizim hedeflediğimiz gelirin üstünde gelir elde edeceğiz. 130 milyon TL hedefliyorduk. Trabzonspor'un normalde 80-90 milyondu yıllık geliri. Ama şu anda 200 milyonun üzerinde olacağını öngörmeye başladık. Bir şeyleri iyi yapmaya başlayınca karşılığını da alıyorsunuz" dedi. 

Radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor