Ersun Yanal: "Kaldırın kafanızı"

Ersun Yanal oyuncularının yüzlerini asık görünce konuşma yaptı.

Ersun Yanal: "Kaldırın kafanızı"

Spor Toto SÜper Lig'in 29. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşan 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da maç sonrasında oyuncular soyunma odasına üzgün olarak gitti.


Teknik direktör Ersun Yanal soyunma odasına girdiğinde öğrencilerinin asık yüzünü görünce bir konuşma gerçekleştirdi.

Yanal "Her şeyi yaptık sadece gol atamadık. Gol atamayınca da kazanamıyorsun. Ama doğru yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Böyle oynadığımız sürece sıkıntı yok. Daha önce nasıl kazandıysak ligin kalan maçlarında aynı şekilde 3 puanlar alacağımızı biliyorum. Şimdi kaldırın kafanızı" diye konuştu.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu sözleri üzerine futbolcuların özgüveninin yerine geldiği öğrenildi.

Ligin ikinci yarısında kimlik değiştirdiklerini belirten Yanal, "İlk yarıda çok kırılgandık. Özellikle gol yeyince oyundan kopuyorduk. Şimdi öyle değil. Atsak da yesek de konsantrasyonumuz yüksek. Rakipler bizi nasıl durduracaklarını düşünüyor. Bunun için önlemler alıyor" dedi.

Yanal çok çalışıp, hücumda dikkatli olarak sezonun kalan kısa bölümünde maksimum puan alacaklarını kaydederken, Avrupa kupası vizesi almak için çabalayacaklarını dile getirdi. (Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor