Ersun Yanal kadroyu koruyacak!

Trabzonspor'da Ersun Yanal kazanan kadroyu koruyacak.

Ersun Yanal kadroyu koruyacak!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına Bursaspor galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, 18'inci hafta mücadelesinde yarın deplasmanda konuk olacağı Kasımpaşa’yı mağlup ederek seri yakalamak istiyor.


Ziraat Türkiye Kupası’nda Gümüşhanespor ile berabere kalan ve gruptan çıkma şansını zora sokan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma noktasında gözünü lige çevirdi. 18’inci hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak olan bordo mavililer, bu maçı kazanarak üst sıralara yükselişini sürdürmeyi hedefliyor. Saat 16.00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

KAZANAN KADRO KORUNACAK

Bordo mavililerde sakatlığı bulunan Matus Bero, bu maçta görev yapamayacak. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, ligde son olarak oynanan ve 2-1 kazandıkları Bursaspor maçının 11’ini büyük oranda koruyacağı öğrenildi. Yanal'ın, son haftalarda bulduğu forma şansını gol ve asistleriyle iyi değerlendiren genç oyuncu Yusuf Yazıcı’ya da yine ilk 11’de görev vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler