Ersun Yanal ile Tolgay Arslan kavuşuyor!

Ersun Yanal, Trabzonspor'a getiremediği Tolgay'ı Fenerbahçe'ye aldırttı.

Ersun Yanal ile Tolgay Arslan kavuşuyor!

Hacıosmanoğlu döneminde Trabzonspor'da görev yaptığı süreçte yaptırdığı transferlere kendisi de dahil olan Ersun Yanal'ın, Tolagay Arslan ile çekilmiş fotoğrafı hafızalardan halen daha silinmiş değil. Menajer Metin Korkmaz, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal Almanya'ya Tolgay Arslan'ın ayağına kadar gitmiş, fotoğraf çektirmiş ancak futbolcu Beşiktaş'a imza atmıştı.

Bugün yapılan açıklamalara göre adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Tolgay Arslan transferi resmen sonlandı. Fenerbahçe forması giyip fotoğraf çektiren Tolgay da transferi doğruladı. 

Tolgay Arslan'ın menejeri Ahmet Bulut, yaptığı görüşmeler sonrasında Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. İki kulüp yöneticilerinin bu gece bir görüşme daha gerçekleştirmesi ve bu görüşmenin ardından transferin resmiyete döküldü.

Böylelikle Trabzonspor zamanında üst düzey heyetle gidip alamadığı Tolay ile Ersun Yanal buluşması gerçekleşmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor