Ersun Yanal iki takviye istedi çalışmalar şimdiden başladı

Trabzonspor stoper transferi için şimdiden kolları sıvadı.

Ersun Yanal iki takviye istedi çalışmalar şimdiden başladı
Orta saha ve forvette Sosa, Kucka, Burak, Olcay, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür gibi kaliteli ayaklara sahip olmasına rağmen savunmada ciddi sıkıntılar çeken Trabzonspor, devre arasında sorunu kökten çözmek istiyor. Teknik direktör Ersun Yanal stoper bölgesine bir değil iki takviye isterken, yönetim çalışmalara erkenden başladı. Uğur Demirok ile Mustafa Akbaş’ın performansından memnun olmayan Yanal, Durica'nın geçen seneki görüntüsünden uzak olmasından şikayetçi. Mevcut ortamda savunmaya direkt oynayabilecek iki isim düşünülüyor. Rota ise İtalya. Gündemdeki ilk isimlerden biri Milan forması giyen bir yıldız oyuncu var.

Sosa ve Kucka transferlerinden dolayı İtalyan deviyle yakın ilişkiler kuran Trabzonspor Yönetimi,bu transferi bonservis ödemeden halletmenin planlarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor