“Ersun Yanal evi kollayamadı”

Trabzonspor muhabirinden Ersun Yanal eleştirisi

“Ersun Yanal evi kollayamadı”

Haber61 - Spor Servisi - Antalya - Trabzonspor muhabiri Barış Yurduseven Ersun Yanal’ın evi kollayamadığını söyledi.


Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor’da kampın sonuna gelinirken takım yarın yapılacak antrenmanın ardından Trabzon’a dönecek.

Bu sabah yapılan antrenmanda Antalya’da bulunan Haber61 ekibinin Canlı yayında açıklamalarda bulunan TRT Trabzonspor Muhabiri Barış Yurduseven Filip Novak transferini bitti olarak gördüğünü belirterek bu transferin daha erken bitmesi ve oyuncunun kampa katılması daha doğru olurdu dedi.

Bu konuda yönetime kızmadığını sözlerine ekleyen Yurduseven, “Ben burada yönetime kızmıyorum. Yönetimi geçmişteki hataları için eleştiriyorum. Geçmişte bu kadar para harcandı, bu kadar borca girildi. Finansal Fair Playler falan. Görüldü ki Ersun Yanal sizin dediğiniz gibi bir antrenör değilmiş. Zaten konsantrasyonu ona müsait değil adamın. Ona verdiğiniz kulübün anahtarı ile evi hırsız soydu. Ersun Yanal evi kollayamadı abi. Ev soyuldu. Trabzonspor kulübü şuana kadar oyuncuyu almalıydı ama alacaktır. Diye düşünüyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor