Ersun Yanal: Burak Yılmaz çok özel

Konyaspor galibiyeti sonrası konuşan Ersun Yanal, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a katkısını anlatarak maç değerlendirmesinde bulundu.

Ersun Yanal: Burak Yılmaz çok özel
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Konyaspor galibiyeti sonrası oyuncuların performansını değerlendirdi.

Ersun Yanal, Burak Yılmaz'a övgüler dizerek şunları söyledi: "Öncelikle Traore'ye çok geçmiş olsun. Futbol darbeye açık bir oyun. İstemeseniz de kazalar başımıza geliyor. Acil şifalar diliyorum. En kısa zamanda sahalara dönmesini temenni ediyorum. Konyaspor çok hazır ve organize olmuş bir takım. Türkiye liginin oldukça güçlü bir takımı haline geldi. Onların bu becerisini övmek gerekiyor. Biz oldukça zor koşullarda oynadık. Özel oyuncularımız var. Burak özel bir oyuncu. Bu becerisi ile takıma daha da katkıda bulunacak. Türk futbolu adına da seviye atlamada yardımcı olacaktır. Futboldaki sıcaklığının, Türk futbolu için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Çok kısa sürede bizimle oldu. Performansı gelişecektir, takımınki de artacaktır. Bizim performansımız böyle olmamalı. Galibiyeti bir tarafa koyarsak, olgunlaşması gereken taraflarımızı dikkatli incelemek gerekiyor. Zamanımız var. Basit bir golle başladık. Çıkarken top kaptırdık ve gol yedik. Bir de Kucka ile vardı. Biz bu hataları yapmamalıyız. Bunlar olgunlaşacak. Daha iyi olacağız. Elimizde oyuncularımız var. Castillo'nun ameliyatı vardı. Milli takım arasından sonra aramıza katılacak. Takımın güçlenmesi için çalışacağız. Bu oyun bize yetmez. Bütün oyuncuların maçı kazanmak için fırsat kollamalarını, en ufak fırsatı değerlendirmek için sergiledikleri eforu kutlamak lazım. Bazen o ahengi ve koordinasyonu sağlayamadık. Her oyuncunun katkısından övgüyle bahsetmek lazım." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler