Ersun Yanal Avrupa sorusuna bakın ne dedi!

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun sona ermesine bir hafta kala gelecek yıl Avrupa Kupalarına katılma savaşı veren Trabzonspor'da, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı ve Haber61.net'in gündeme taşıdığı "gelecek sezon Avrupa kupasına ve Türkiye kupas

Ersun Yanal Avrupa sorusuna bakın ne dedi!

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun sona ermesine bir hafta kala gelecek yıl Avrupa Kupalarına katılma savaşı veren Trabzonspor'da, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı ve Haber61.net'in gündeme taşıdığı "gelecek sezon Avrupa kupasına ve Türkiye kupasına yedek kadro ile çıkacağız" açıklaması ile ilgili tartışmalar sürüyor.

Bu açıklamanın ardından olumlu yada olumsuz bir çok görüş ortaya atılırken son olarak dün akşam oynanan ve 3-2 galip gelinen Balıkesirspor karşılaşması sonrasında Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal konu ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Yanal, "Önümüzdeki bir kaç hedefi taşımak için bir zaman olmalı. Trabzonspor doğru yapılanıp, doğru takımlar kurmalı. Hepsini birlikte taşımak ve yönetmek oldukça zor. Avrupa kurallarını biliyorsunuz. Biz burada Napoli maçına 13 kişi ile çıktık. A listesine yazacağımız oyuncu sayısı ile B listesine yazacağımız oyuncu sayısını biraz araştırırsak göreceğimiz o ki bu süre içerisinde bir oyuncu sakat bir oyuncu cezalı şekilde eksik kaldığınızda 14 kişi ile yarışmak zorunda kalabiliyorsunuz. Doğru kadro kurup doğru bir sürecin yaşanması gerekiyor. Maalesef de bu süre içinde hiç bir tanesinde karlı bir şekilde tamamlayamadı. Uzun süre boyuncada bu böyleydi. İyi bir takım kurulması sonrasında oldukça başarılı bir şekilde bu yarışın içinde yer aldı. Dolaysıyla Trabzonspor'un hedeflerini çok iyi bir şekilde netleştirip uzun yıllar peşinde koştuğu ve yapamadığı şampiyonluk yarışında net bir şekilde oluşturacağı kadrosal bir yapı içinde olması gerektiğini ben de savunuyorum. Ama bu sadece benim görüşüm değil herkesin görüşü olmalı. Bu birliktelikle hareket edilmeli" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor