Erol Tuna: "Biz her zaman büyük kulübüz"

Erol Tuna Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Erol Tuna: "Biz her zaman büyük kulübüz"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında deplasmanda Galatasaray’ı 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bırakmasının yankıları sürüyor. 

“İSTANBUL KULÜPLERİNİ DİZE GETİRDİK”

Bordo mavili kulübün eski Asbaşkanlarından Erol Tuna Haber61’e yaptığı açıklamada, “Eski yönetici ve Asbaşkan olarak mutluyum. İstanbul kulüplerini dize getirdik. İstanbul takımlarına puan kaybetmedik. Trabzonspor kupalara en yakın takım. Başkan, yönetim ve Teknik heyeti kutluyorum” dedi. 

“SONUMUZ DEĞİL BAŞLANGICIMIZ OLUR”

Bu sezonun en avantajlı sezon olduğuna vurgu yapan Tuna, “95-96’da son anda kaçan, 2010-2011’de ulaştığımız şampiyonluktan sonra şampiyonluğa en fazla yaklaştığımız en avantajlı sezon bu sezon oldu. Sezon başında şampiyonluk hedefi ile yola çıkmadık. Eğer şampiyonluk gelmezse, bu yönetim anlayışı ve felsefe ile devam edilirse bu bizim yeni şampiyonluk larımızın başlangıcı olur” şeklinde konuştu.

"BİZ HER ZAMAN BÜYÜK KULÜBÜZ"

Trabzonspor’un her zaman büyük kulüp olduğunu belirten Erol Tuna, “yönetimi, teknik heyeti ve Hüseyin Hocayı, taraftarları, basın camiasını da ayrı ayrı kutluyorum. Biz her zaman büyük kulübüz. Bu şehir futbolu ve futbol felsefesini biliyor. Türk futboluna önemli ölçüde Trabzon’dan katkıda bulunulur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor