Erol Bulut'tan Trabzonspor sözleri: Ligin şampiyonuyla oynayacağız

Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut açıklamalarda bulundu

Erol Bulut'tan Trabzonspor sözleri: Ligin şampiyonuyla oynayacağız

Trabzonspor’un deplasmanda Gaziantep FK’ya konuk olacağı maç öncesinde ev sahibi ekibin teknik direktörü Erol Bulut açıklamalarda bulundu.

Bulut şu ifadeleri kullandı;

Ligin şampiyonu ile oynuyoruz. Kaliteli transferler yaptılar. Kaliteli bir takımları var kaliteli bir teknik direktörleri var. Evimizde daha farklı oynuyoruz. Deplasmanda bu oyunu gerçekleştiremedik. Oynadığımız oyununun üstüne eklemek istiyoruz. Zor bir maç. Umarım kazanırız.

Abdullah hoca Türkiye’nin kaliteli önemli hocalarından biri. Daha önce birlikte çalıştığımız yıllar oldu. Her zaman yeni şeyler araştıran uygulayan bir teknik direktör. Trabzon bu anlamda Abdullah hocayı alarak en doğru şeyi yaptıklarını ispat ettiler. Hem hoca transferini hem oyuncu transferlerini iyi yaptılar. Transferlerini zamanında yaptılar bu da çok önemli. Sahada yaptıklarıyla bunu gösteriyorlar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor