Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor'a eleştiri: Mazeret değil!

Spor yorumcusu Erman Toroğlu Fenerbahçe karşısılaşması sonrası Trabzonspor'a eleştiride bulundu.

Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor'a eleştiri: Mazeret değil!

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor'un Ülker Stadyumu'nda 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı yorumladı. Usta yorumcu iki takımın gösterdiği performansı değerlendirirken müsabakanın hakemi Fırat Aydınus hakkında flaş tespitlerde bulundu.

Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ve Fırat Aydınus için flaş sözler

Süper Lig'de 3. haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u konuk etti. SABAH Gazetesi'nin usta yazarı Erman Toroğlu karşılaşmayı A Spor canlı yayınında yorumladı. Usta yorumcu, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus hakkında çapıcı değerlendirmelerde bulundu.

"Heyecan var ama kalite yok"

"Futbol seviyesi %30, %40. Keyif veriyor, heyecanı var ama futbol kalitesi yok. Futbol kalitesi olsa... Kaliteli oyuncu 10 üzerinden 9 verecek, kalitesiz oyuncu 4,5 gezer bir şey vermez."

"2-3 gün dinlenen oyuncu dinlenir"

"Ben bu maç yorgunluğunu kabul etmiyorum. En iyi antrenman maçtır. Maçtan sonra 2-3 gün dinlenen bir oyuncu dinlenir. Ona göre idman yapar, masajını olur, saunaya-havuza girer, hepsini yapar, dinlenir. Ben bu 3 gün arayla top oynayan takımların dinlenmeme olayını kabul etmiyorum."

"Fenerbahçe savunmasının üzerine çabuk gidersen..."

"Trabzonspor'un gol attığı pozisyonda Fenerbahçe savunması allak bullak. Arkada bir Trabzonsporlu daha var boşta. O ortada o pozisyonda duran bir defans gol yer. Zaten Trabzonsporlu oyuncu alnının ortasıyla istediği yere vurdu, hiçbir müdahale görmedi. Fenerbahçe savunmasının üzerine çabuk gidersen Fenerbahçe'nin arkasında pozisyon yakalarlar."

"Fırat Aydınus en iyi kumaş"

"Dünkü hakeme bak. [Kayserispor-Galatasaray] 14 sarı, 5 kırmızı... Bir de Fırat'a bak. Fırat [Aydınus] tecrübeli. Fırat, kafada şeytan olmaz ve ciddiye alırsa iyi bir kumaş. Şu anda Türkiye'deki en iyi kumaş Fırat. Ama o kumaşın hakkını vermediler yıllarca. Maçlarda futbolcu seni çomaklamıyorsa mümkün olduğu kadar sarıyı kullanma, o senin elinde canlı bomba."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor