Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor için flaş yorum! "Fatih Tekke ve Sergen Yalçın..."

Erman Toroğlu, Trabzonspor'un Kasımpaşa'ya mağlup olduğu mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor için flaş yorum! "Fatih Tekke ve Sergen Yalçın..."

Haber61 - Spor Servisi / Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor'un Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olduğu mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu.

"İSTANBULSPOR MU, TRABZONSPOR MU DESELER..."

Trabzonspor'un kolay mağlup olan bir takım haline dönüştüğünü belirten Erman Toroğlu, "Bugün futbolcuyum ve Ankaragücü'nde oynuyorum. Bana desinler ki; Trabzonspor ile mi oynamak istersin, İstanbulspor ile mi? Trabzonspor derim. İstanbulspor her an bir şey yapabilir. Tamam Trabzonspor daha iyi takım. Ama şu an da Trabzonspor'u yenmek daha kolay" dedi.

"YENİ SEZON İÇİN GENÇLERE ŞANS VERİLSİN"

Trabzonspor'un sezonun kalan kısmını genç oyuncular için fırsata dönüştürmesi gerektiğini kaydeden Toroğlu, "Şu anki maçlar Trabzonsporlu futbolcular için angarya. Altyapıdan futbolcu yok mu? Takıma girebilecek gençler yok mu? Alın bu tip maçlarda oynatın. Bana bu maçlarda Hamsik ve Bakasetas lazım değil. Eğer aşağıdan gelen genç yoksa, demek ki siz aşağıda yatmışsınız. Yeni sezon için gençlere bakın, oynatın. Trabzonspor'un şu gazı alınmış takım ile ilk 5'e girme ihtimali yok. O zaman bir şeyler yapın. Yeni sezonda acaba takımda oynar mı dediğiniz gençleri oynatın. Bu bir avantajdır" diye konuştu.

"FATİH TEKKE İYİ İŞLER YAPIYOR"

Son günlerde Trabzonspor'da teknik adamlık görevi için anılan Fatih Tekke ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Erman Toroğlu, "Fatih Tekke duyduğum kadarıyla düzgün bir adam. İnandığını söyleyen bir tip. Ama Trabzonlu da öyle bir huy var ki, kendi çocuğuna da sahip çıkmıyor. Ona da hemen tenkitler başlıyor. İstanbulspor'da iyi işler yaptı. Bu kadarını beklemiyordum. Kolay değil o takımı bu kadar oynatmak" dedi.

fatihtekke1

Sergen Yalçın'ın istikrarlı bir teknik adam olmadığını söyleyen Erman Toroğlu, "Çalıştığı yerlerde uzun süre çalışmıyor. Daha farklı bir teknik adam lazım Trabzonspor'a. Kendisini ispat etmek isteyen birisi lazım Trabzonspor'a. Trabzonspor'a aç futbolcu, aç teknik adam lazım" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor