Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe - Trabzonspor maçı yorumu! "Maç Trabzon'da olsa..."

Erman Toroğlu, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik maça dair değerlendirmelerde bulundu.

Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe - Trabzonspor maçı yorumu! "Maç Trabzon'da olsa..."

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan lig maçı ile ilgili olarak konuştu.

A Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Erman Toroğlu, "Fenerbahçe, Trabzonspor maçına büyük baskı altında çıkacak. Trabzonspor'un kaybedecek hiçbir şeyi yok ancak kazanacağı şeyler var. Fenerbahçe ise öyle değil. Maç da Fenerbahçe'nin stadyumunda oynanacak. Maç Trabzon'da olsa, Fenerbahçeli futbolcular ve teknik adam daha rahat olurdu. Ama şimdi maça baskı altında çıkacaklar" ifadeleri kullandı.

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında yarın 20.00'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. İki ekip arasındaki mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki son 10 resmi maçta bordo mavililer 5, sarı lacivertli ekip ise 2 kez galip geldi. 3 mücadelede ise denge bozulmadı.

(Haber61 Spor Servisi - Tamer Atasoy)

Trabzonspor’un-Fenerbahçe-maçı-muhtemel-11’i-belli-oldu!-manşet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor