Erman Toroğlu: Trabzonspor temizlik yaptı

Canlı yayında Trabzonspor'u değerlendiren Toroğlu, bordo mavili ekibin temizlik yaptıktan sonra takım oyunu oynamaya başladığıı söyledi.

Erman Toroğlu: Trabzonspor temizlik yaptı

Trabzonspor'da son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve bu gelişmelerin takım oyununa yansımaları, tarafflı tarafsız herkesin dikkatini çekiyor. Spor programlarında yorumcular özellikle bu konunun üzerinde durup yönetimin kararına ve Ünal karaman'ın performansına yorumlar yapılıyor.

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu'da canlı yayında Trabzonspr'da yaşanan bu değişikliğe bir kez daha dikkat çeki.

Trabzonspor'un oyun şeklinin değiştiğini belirten Toroğlu "Trabzonspor’un oyun şekli değişti. Ünal Karaman aşısı tuttu. Ünal Karaman bir şeyler yapmaya çalıştı ama bazı futbolcular ile başı ağrıyacağı gözüktü.O futbolcuları temizlediler ve takımın oyun şekli değişti. Şimdi Trabzonsporlu futbolcular rahat top oynuyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler