Erman Toroğlu: Takımda birkaç horoz vardı şimdi bir tane var!

Trabzonspor’un Kayserispor karşısında aldığı galibiyet sonrası spor yazarı Erman Toroğlu maçı değerlendir.

Erman Toroğlu: Takımda birkaç horoz vardı şimdi bir tane var!

Süper Lig’in 14. Haftasında deplasmanda Kayserispor’u 2-0 yenen Trabzonspor, spor programlarının da gündemini oluşturdu. Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu yaptığı yorumda Ünal Karaman’ın elinin rahatladığını belirtti ve yönetimin Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz’ı kadro dıiı bırakarak çok iyi bir iş yaptığını, takımın artık takım oyunu oynadığını belirterek “Takım da birkaç horoz olunca sabahın ne zaman geleceği belli olmaz. Bakın şimdi sadece bir horoz var. O da Sosa!” ifadelerini kullandı

Erman Toroğlu “Ahmet Ağaoğlu’nu tebrik ederim. Çok Çabuk bir karar ile Onur ile Burak’ı devre dışı bırakmaları tüm takım üzerinde olumlu etki bıraktı. Ünal hoca şimdi rahat. Atan ve tutanı temizleyeceksin. Uğurcan kesinlikle Onur’dan iyi. Gol de yiyecek tabi.

1-Onur topa vururken tık diye gidiyor ama Uğurcan duruyor buzdolabı gibi. Elleri de iyi, çıkınca alıyor

2-Aldığı topu Burak’a atıyorlardı şimdi takım halinde oynuyorlar

3 Ve en önemlisi çok akıllı oynatıyor Ünal hoca, 10 kişi birden defans yapıyor. Trabzonspor çok gol pozisyonu görüyordu kalesinde. Belki 20 defa gitmiyor karşı kaleye ama iyi defans yaptırıyor Ünal. Gol yemeyeceksin abi.” İfadelerini kullandı.

Trabzonspor’da bugün birlik vardı diyen Toroğlu “Trabzonspor bugün akıllı oynadı. Burak ve Onur’dan sonra birlik var. Golü atan Ekuban’ı ne hale getirdiler, ağladı çocuk bu bir birliktir. Şekli de değişti Trabzonspor’un. Trabzonspor böyle iyi. Ünal da böyle iyi. Yönetimin de büyük katkısı var. Kimler gitmedi ki Trabzon’dan. Ne olur iki kişi gitse? Bir de bozuyorlardı takımı. Yönetim çok büyük bir iş yaptı. Ne olur şampiyon olmazsan? Hoca da ne yapacak abi? Takım da birkaç horoz olunca sabahın ne zaman geleceği belli olmaz. Bakın şimdi sadece bir horoz var. O da Sosa!” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor